5 Köye Otomatik Klorlama Cihazı Alınacak - Son Dakika
Güncel

5 Köye Otomatik Klorlama Cihazı Alınacak

5 Köye Otomatik Klorlama Cihazı Alınacak

Ahmet Okbay, ilçeye bağlı Erikli, Ömerli, Doğanpınar, Yeniyenice ve Gölyaka köylerine otomatik klorlama cihazı satın alınacağını açıkladı.

13.10.2012 09:30

Bu kapsamda İl Özel İdare bütçesinden yeni ödenek tahsisinin yapıldığını kaydeden Okbay, klorlama cihazı ihalesinin Balıkesir İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından bu ay içinde yapılacağını söyledi. Okbay, klorlama cihazlarının Bandırma Sağlık Grup Başkanlığına bağlı uzmanların denetiminde köy muhtarlıklarına teslim edileceğinin altını çizdi.

İlçeye bağlı köylerde içme suyu depolarındaki klorlama işlemlerinin muhtarlıklar tarafından belirlenen kişi ve kişilerce yapıldığını anımsatan Okbay, "Su depolarına az veya çok atılan klorlar o yerleşim yerlerinde sağlık problemlerini de beraberinde getirmektedir. Geçtiğimiz yıllarda ilçeye bağlı köylerde ortaya çıkan bazı hastalıklarda, klorlama eksikliğinin önemli etkisi olmuştur" dedi. Okbay, geçen yıl da Özel İdare bütçesinden aktarılan kaynaklarla 10 köye otomatik klorlama cihazı satın aldıklarını anımsattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5 Köye Otomatik Klorlama Cihazı Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement