5. Sokak Basketbolu Turnuvasına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

5. Sokak Basketbolu Turnuvasına Yoğun İlgi

5. Sokak Basketbolu Turnuvasına Yoğun İlgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi.

29.05.2012 23:41  Güncelleme: 23:39

25-26-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Hayri Tütüncüler Parkında düzenlenen turnuvaya 158 takım ile 650'ye yakın sporcu katıldı. 36 Hakemin görev aldığı turnuvada 3 gün süreyle, 315 maç yapıldı. Turnuvaya halkın ilgisi yoğun oldu.

Sokak Basketbolu Turnuvalarının çocuklar, gençler, yetişkinler, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler, veliler tarafından yoğun ilgi görmesi ve desteklenmesi nedeniyle Hayri Tütüncüler Parkı Basketbol sahaları da yeniden düzenlenerek modern bir yapıya kavuşturuldu. Zemin, tribünler ve potaların yeni hali de sporcular ve izleyiciler tarafından beğenildi. Alanın yeni halinin çocuk, gençlik ve spora verilen değerin bir göstergesi olduğunu ifade eden sporcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e teşekkür ettiler.

Süper Minik Kızlar, Süper Minik Erkekler, Minik Kızlar, Minik Erkekler, Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler, Master Erkekler kategorilerinde yapılan turnuvayı izlemeye gelenler arasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ.Fuat Özçörekçi, Beko Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı yöneticileri Boray Dai, Zafer Güzel, takım koçu Doğan Deniz, sporcular Murat Durmuş ve Salih Uğraşan da vardı.

Yarı final ve final maçlarını tüm sporcular ve seyircilerle izleyen şampiyonlar, turnuva ile ilgili hayranlıklarını dile getirdiler. Bu tür turnuvaların bir taraftan sporcular için bir fırsat olduğunu, diğer taraftan da basketbolu çocuklara ve gençlere sevdirme, izleyicileri de tribünlere hazırlama açısından önemli olduğunu dile getirdiler.

Turnuvada dereceye giren takım sporcuları kupa, madalya ve ödüllerini şampiyon takımın yöneticileri, koçu ve sporcularının elinden alırken, heyecanlarını ikiye katladılar.

Turnuvada; Süper Minik Kızlar Kategorisinde, 1.Aykacın Yıldızları, 2.Akademi B., 3.Basketbolun Yetenekleri, Süper Minik Erkekler Kategorisinde; 1.Emine Nakıpoğlu 2.Maımı Hıts, 3.Enk, Minik Kızlar Kategorisinde; 1.Batmazoğlu 3, 2.Ölümsüzler, 3.Bir Efsane Doğuyor, Minik Erkekler Kategorisinde; 1.Emine Nakıpoğlu, 2.Akademi B, 3.Nakıpoğlu, Küçük Kızlar Kategorisinde; 1.Batmazoğlu B, 2.Aykacın Perileri, 3.Kan Emiciler, Küçük Erkekler Kategorisinde; 1.Cahit Nakıpoğlu A, 2.Crazy Turkısh, 3.Maç Var Dediler Geldik, Yıldız Erkekler Kategorisinde; 1.Lakers, 2.Akaöl Bulls, 3.BKM, Genç Erkekler Kategorisinde, 1.Çulsuzlar, 2.Büyükşehir Team, 3.MNBS, Master Erkekler Kategorisinde; 1.Bad Boys, 2. Tuborg, 3.Master Büyükşehir Takımları ilk üç dereceyi elde ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5. Sokak Basketbolu Turnuvasına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement