8 Mart İçin Tüm Personel Kadınlardan Oluştu - Son Dakika
Güncel

8 Mart İçin Tüm Personel Kadınlardan Oluştu

8 Mart İçin Tüm Personel Kadınlardan Oluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Onur Air'in bugün sabah saatlerindeki ilk uçuşu olan İstanbul-İzmir seferinin pilotları ve kabin görevlilerinin tamamı kadınlardan oluştu.

08.03.2017 10:58

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Onur Air'in bugün sabah saatlerindeki ilk uçuşu olan İstanbul- İzmir seferinin pilotları ve kabin görevlilerinin tamamı kadınlardan oluştu.

Onur Air'in 07.30'da İstanbul'dan İzmir'e gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan kalkan ilk uçuşunda kokpitte Kaptan Rabia İzgili ve yardımcısı Jale Yabacı vardı. İki kadın pilota Eğitim Kontrol Kabin Amiri Evrim Kırmızı, kabin amiri Beril As ve kabin memurları Ayşe Gündüz, Ayşe Özgür ve Mediha Kılıç eşlik etti. Tüm ekibi kadınlardan oluşan uçuşların gün içerisinde 4 sefer olarak planlandığı açıklandı.

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE KADINLAR ÖNEMLİDİR

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun da bu yıl 25. yaşını kutlayan Onur Air'in bin 500 çalışanıyla büyük bir aile olduğunu ve bu aile içerisinde birçok sektöre göre kadınların önemli ağırlığının bulunduğunu belirterek"Dünya Havacı Kadınlar Haftası ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne dikkat çekmek için gerçekleştirilen bu uçuşlar, kadına verilen önemin gerek sektörümüzde gerek ise ülkemizde çok uzun yıllardır hak ettiği yeri bulduğuna olan inancımızın göstergesidir" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Mart İçin Tüm Personel Kadınlardan Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement