Konya'da bir otel inşaatında çalışan 90 işçi, yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Olay, merkez Selçuklu İlçesi Beyşehir Çevre Yolu üzerindeki bir otel inşaatında meydana geldi. Bugün sabah saatlerinde işe başlayan işçilerin çoğunda karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal şikayetleri başlaması üzerine 90 işçi, yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İşçilerden çoğunun yapılan tedavilerden sonra taburcu olduğu, bir kısmının ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.
İnşaat firması yetkilileri, işçilerin dün yemeğinde çorba, patlıcan, tavuk ve pilav yediğini, bugün çoğu işçiden aynı rahatsızlığın olması üzerine yedikleri yemekten zehirlenme şüphesiyle hastaneye getirildiğini ve işçilerin durumlarının iyi olduğunu belirtti. - Konya
Son Dakika › Güncel › 90 İşçi Yedikleri Yemekten Zehirlendiği Şüphesiyle Hastanelik Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?