91 Yaşında Av Tüfeğiyle İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

91 Yaşında Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
91 Yaşında Av Tüfeğiyle İntihar Etti
 Güncelleme: 

Malkara İlçesi'nde 91 yaşındaki adam, girdiği psikolojik bunalım sonucu av tüfeği ile intihar etti.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde 91 yaşındaki Hayrettin Dağlı, girdiği psikolojik bunalım sonucu av tüfeği ile intihar etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Sağlamtaş Beldesi'ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Kendine ait tek katlı evinde eşi ile birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 3 çocuk babası Hayrettin Dağlı, evin bahçesinde karnına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar etti. Silah sesini duyan komşuları, bahçeye geldiklerinde Dağlı'yı yerde kanlar içinde yatarken görünce, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, Dağlı'nın öldüğünü belirledi.

Yapılan incelemelerin ardından ceset, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor. - Tekirdağ/ Malkara

Kaynak: DHA