A Milli Futbol Takımı, Almanya Kampındaki İlk Çalışmasını Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

A Milli Futbol Takımı, Almanya Kampındaki İlk Çalışmasını Yaptı

A Milli Futbol Takımı, Almanya Kampındaki İlk Çalışmasını Yaptı
23.03.2015 20:49

Marienfeld / DHA Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için bugün Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, ilk çalışmasını kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.

Marienfeld/ DHA

Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için bugün Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, ilk çalışmasını kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde TSİ 17.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından iki gruba ayrıldı. Dün müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ve stretching ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise önce eğitsel oyun oynadı, ardından sırasıyla sınırlı alanda 3'erli jokerli ve 4'e 4 jokerli çift kale dar alan oyunu oynandı. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile bu grubun çalışması da sona erdi.

Hafif sakatlıkları bulunan (yumuşak doku travması, zorlamaya bağlı ağrı vb.) olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ersan Gülüm ve Serdar Aziz takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

A Milli Takım, Hollanda maçının hazırlıklarını yarın TSİ 17.30'da kamp otelinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel A Milli Futbol Takımı, Almanya Kampındaki İlk Çalışmasını Yaptı - Son Dakika


Advertisement