A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü

Antrenmandan detaylar -fatih Terim'in futbolcularla konuşması A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürdü Milli takım, İngiltere ile yapacağı özel maçın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü.

20.05.2016 18:01

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Antrenmandan detaylar

-fatih Terim'in futbolcularla konuşması A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürdü

Milli takım, İngiltere ile yapacağı özel maçın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı

Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve bir saat süren antrenman koşu ve ısınma harekeleriyle başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçlarında forma giyen milli oyuncular, yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışması gerçekleştirdi. Kaleciler, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde çalıştı. Yarı sahada yapılan minyatür kale maçla A Milliler, İngiltere maçı hazırlıklarını İstanbul etabını tamamladı.

Tedavilerine devam edilen Mehmet Topal, Serdar Aziz ve Semih Kaya ile İngiltere maçının aday kadrosuna İngiltere'de katılacak Hakan Çalhanoğlu ve Mevlüt Erdinç çalışmada yer almadı.

Milli futbolcular Burak Yılmaz, Arda Turan, Nuri Şahin ve kaleci Ali Şaşal Vural ise İngiltere maç kadrosunda yer almayacak.

Diğer yandan antrenmanı izleyen TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Fatih Terim'le bir süre saha kenarında sohbet etti.

Milli takım kafilesi, çalışmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla İngiltere'ye gidecek,.

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement