Suçsuz Yere 17 Yıl Hapis Yattılar, 31 Milyon Dolar Tazminat Alacaklar - Son Dakika
Güncel

Suçsuz Yere 17 Yıl Hapis Yattılar, 31 Milyon Dolar Tazminat Alacaklar

ABD'de tecavüz ve cinayetten suçlu bulunup yıllarca hapis yatan 4 mahkumun suçsuz oldukları anlaşıldı. Masum oldukları anlaşılan 4 kişiye, 31 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi.

14.12.2017 13:11  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Chicago kentinde suçsuz yere 17 yıl cezaevinde kalan 4 kişiye toplam 31 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi.

TECAVÜZ VE CİNAYETTEN SUÇLU BULUNDULAR

Chicago Kent Meclisi, 17 yıl cezaevinde kaldıktan sonra suçsuz oldukları anlaşılan Michael Saunders, Vincent Thames, Harold Richardson ve Terrill Swift'e toplam 31 milyon dolar tazminat ödenecek. Bu kişiler, 1994'te tecavüz ve cinayetten suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılmışlardı.

YANLIŞ İFADEYE ZORLANMIŞLAR

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) raporunda cinayeti araştıran polis memurlarının 4 şüpheliyi yanlış ifade vermeye zorladığı belirtilmişti. Mahkeme 2011 yılında DNA testi sonucunda aklanan 4 mahkumun beraat etmesine karar vermişti.

Suçsuz Yere 17 Yıl Hapis Yattılar, 31 Milyon Dolar Tazminat Alacaklar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suçsuz Yere 17 Yıl Hapis Yattılar, 31 Milyon Dolar Tazminat Alacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Zynp: Allah herkesi kuru iftiradan korusun 20 1 Yanıtla
  • Melik: 4 sene boyunca kuzenim boşuna yattı suçsuc oldupu anlaşılınca berrat etti bi pardon bile denilmedi bizim adalet sistemimiz çok kötü çok başına gelmeden bilemezsin 7 0 Yanıtla
  • Ayyyy: İyi bayli pardon dememişler. 5 0 Yanıtla
  • Babayaroo: öyle demeyin biz uzay gemisi yapiğğ bunlar zaruri işlerr 3 0 Yanıtla
  • Melik: 4 sene boyunca kuzenim boşuna yattı suçsuc oldupu anlaşılınca berrat etti bi pardon bile denilmedi bizim adalet sistemimiz çok kötü çok başına gelmeden bilemezsin 1 0 Yanıtla

Advertisement