Açlık Oyunları, Freezone Sponsorluğunda Vizyona Girecek - Son Dakika
Güncel

Açlık Oyunları, Freezone Sponsorluğunda Vizyona Girecek

Açlık Oyunları, Freezone Sponsorluğunda Vizyona Girecek

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmi, 22 kasımda Vodafone FreeZone sponsorluğunda vizyona girecek.

20.11.2013 11:10  Güncelleme: 11:16

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" filmi 22 Kasım'da Vodafone FreeZone sponsorluğunda vizyona girecek.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, film için yarın akşam Nişantaşı City's de FreeZone'lulara özel olarak gala düzenlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone FreeZone ile hedeflerinin gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak olduğunu belirtti.

Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl "Türkiye'nin En Kapsamlı Sinema Kampanyası"nı hayata geçirdiklerini anımsatan Uysal, Vodafone FreeZone'lu gençlerin 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazandıklarını ifade etti.

Uysal, buna paralel olarak, gençlerin usta yönetmenlerin ödüllü filmlerini özgürce keşfetmeleri için İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Filmekimi'nin bu yıl da sponsorluğunu üstlendiklerini ve Vodafone FreeZone'lulara Filmekimi'nde de 1 bilet aldıklarında, bir bilet hediye alma imkanı sunduklarını belirterek,  ekim ayında ilk kez düzenledikleri "Kaçan Filmler Festivali" ile gençlerin ders, sınav koşturmacası gibi sebeplerle kaçırdıkları hit filmleri yeniden vizyona taşıdıklarını bildirdi.

Vodafone FreeZone'lu gençlerin şimdi de "Açlık Oyunları" serisinin yeni filmiyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Uysal, "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" filminin Vodafone FreeZone sponsorluğunda 22 Kasım'da gösterime gireceğini bildirdi.

Uysal, Vodafone FreeZone üyesi gençlere sürprizlerinin bitmediğine dikkati çekerek, yarın sadece FreeZone'lulara özel bir gala gecesi düzenlediklerini belirtti.

Gençlere herkesten önce bu filmi izleme fırsatı tanıyacaklarını kaydeden Uysal,  bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlükler dünyasına davet ettiklerini bildirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Açlık Oyunları, Freezone Sponsorluğunda Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement