"AÇLIK Oyunları: Ateşi Yakalamak" Vizyonda - Son Dakika
Güncel

"AÇLIK Oyunları: Ateşi Yakalamak" Vizyonda

"AÇLIK Oyunları: Ateşi Yakalamak" Vizyonda

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak"; bugün Vodafone FreeZone sponsorluğunda vizyona giriyor.

22.11.2013 14:50  Güncelleme: 09:06

Film için 21 Kasım Perşembe akşamı Nişantaşı City's de FreeZone'lulara özel olarak düzenlenen gala ile FreeZone'lu gençler filmi herkesten önce izledi.

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone gençlerin sinema keyfini de özgürce yaşamasını destekliyor. "Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası" ile yıl boyunca bir bilet alan FreeZone'lulara bir bilet hediye eden, "Kaçan Filmler Festivali" ile geçen yılın hit filmlerini tekrar vizyona taşıyan, Filmekimi sponsorluğu ile usta yönetmenlerin ödüllü filmlerinde bir bilet alanlara bir bilet hediye eden Vodafone FreeZone'un sinema alanında sunduğu fırsatlar artarak devam ediyor. Son olarak; yılın merakla beklenen filmi "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak", Vodafone FreeZone sponsorluğunda beyaz perdeye taşınıyor.

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak"; Vodafone FreeZone'un yoğun ilgi gören, bir bilet alana bir bilet hediye kampanyası ile 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bugünden itibaren izleyici ile buluşacak. Yılın merakla beklenen filminde; Vodafone FreeZone'un gençlere yaşattığı ilklere ön gösterim ayrıcalığı da eklendi. "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" için sadece FreeZone'lulara özel bir gala düzenleyen Vodafone FreeZone, gençlere filmi herkesten önce izleme ayrıcalığı sundu. Vodafone FreeZone'un Facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek gala davetiyesi kazanan gençler, 21 Kasım akşamı Nişantaşı City's'teki Citylife Sineması'nda buluştu; hem filmi herkesten önce izledi hem de alandaki aktivilerle doyasıya eğlendi. Vodafone'un akıllı telefon uygulaması Avantaj Cepte'yi indiren FreeZone'lular gece boyunca sürpriz hediyeler de kazandılar.

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" bugün tüm Türkiye'de vizyona giriyor. Vodafone FreeZone'lular bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanıyorlar. Vodafone FreeZone'un sinema kampanyası 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada devam ediyor. Vodafone FreeZone'un özgürlükler dünyasına adım atmak isteyen 25 yaş altı Vodafone abonelerinin FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz SMS göndermeleri yeterli. Yıl boyu süren sinema kampanyasına katılmak isteyen FreeZone'luların ise SINEMA yazıp 6666'ya SMS göndermesi gerekiyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak. Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl "Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası"'nı hayata geçirdik. Vodafone FreeZone'lu gençler 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanıyorlar. Buna paralel olarak, gençlerin usta yönetmenlerin ödüllü filmlerini özgürce keşfetmeleri için İKSV Filmekimi'nin bu yıl da sponsorluğunu üstlendik ve Vodafone FreeZone'lulara Filmekimi'nde de 1 bilet aldıklarında, bir bilet hediye kazanma imkanı sunduk. Ekim ayında ilk kez düzenlediğimiz "Kaçan Filmler Festivali" ile gençlerin ders, sınav koşturmacası gibi sebeplerle kaçırdıkları hit filmleri yeniden vizyona taşıdık. Vodafone FreeZone'lu gençleri şimdi de "Açlık Oyunları" serisinin yeni filmiyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Vodafone Freezone'lu gençler, 21 Kasım'da sadece FreeZone'lulara özel düzenlenen gala gecesi ile 'Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak' filmini herkesten önce izledi. "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak", Vodafone FreeZone sponsorluğunda bugün tüm Türkiye'de gösterime giriyor. Vodafone FreeZone'lu gençler, yılın merakla beklenen filmi ile sinema keyfini özgürce yaşasınlar diye bir bilet aldıklarında, biz de bir bilet hediye ediyoruz. Bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlükler dünyasına davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'AÇLIK Oyunları: Ateşi Yakalamak' Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement