AÇÜ Öğrencileri Deprem Bölgesine Kermes Düzenledi - Son Dakika
Güncel

AÇÜ Öğrencileri Deprem Bölgesine Kermes Düzenledi

AÇÜ Öğrencileri Deprem Bölgesine Kermes Düzenledi

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) öğrencileri, Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybeden sınıf arkadaşları için kermes düzenledi. Gelir, Hatay Antakya Odabaşı Anaokuluna bağışlanacak. Kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi ve destek verdi.

16.05.2024 14:39

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) öğrencileri, geliri deprem bölgesine gönderilmek üzere kermes düzenledi.

Okul Öncesi Ana Sınıfı Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybeden sınıf arkadaşları için "Zeynep Azra'ya Vefa, Hatay'a Destek Projesi" kapsamında geliri Hatay Antakya Odabaşı Anaokuluna bağışlanmak üzere kermes hazırladı.

Milli İrade Meydanı'nda "Çocukları sevin, dünya ölümlü dünyadır" sloganıyla tatlı, yiyecek, el yapımı ürünlerin yer aldığı kermese, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Öğrencilerden Mihriban Yasan, AA muhabirine, üniversite olarak depremzedelerle ilgili birçok kampanya düzenlendiklerini belirterek, "Okul Öncesi Ana Sınıfı Öğretmenliği Bölümü öğrencileri olarak depremde hayatını kaybeden arkadaşımız adına vefa kermesi düzenledik. Arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz yemek, tatlı, yiyecek ve el sanatları ürünlerini yardım için satıyoruz. Kermesimiz çok büyük ilgi gördü." dedi.

Öte yandan kermese, Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği de katılarak destek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AÇÜ Öğrencileri Deprem Bölgesine Kermes Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement