Adalet Bakanlığı'ndan Silahlı Saldırıya Adli ve İdari Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanlığı'ndan Silahlı Saldırıya Adli ve İdari Soruşturma

Adalet Bakanlığı\'ndan Silahlı Saldırıya Adli ve İdari Soruşturma

Adalet Bakanlığı, ceza infaz ve koruma memurunun, servis otobüsündeki silahlı saldırısı ile ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

22.01.2013 13:29

Adalet Bakanlığı, ceza infaz ve koruma memurunun, servis otobüsündeki silahlı saldırısı ile ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Adalet Bakanlığı, ceza infaz ve koruma memuru Emre Ençok'un silahlı saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında, Ankara 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan İnfaz ve Koruma Memuru Emre Ençok'un, saat 7.20 civarında bir bilinmeyen nedenle Elvankent - Yenikent personel servisi seyir halindeyken, Elvankent Ahi Mesut Caddesi'nde, aynı kurumda görev yapan İnfaz ve Koruma Memurları Çelebi Algül, Mustafa Halıcı ile Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli İnfaz ve Koruma Memuru Ali Duran ve Sincan kampüsündeki bir bankada görevli eşi Seda Duran'a silahla ateş ettiği kaydedildi. Saldırı sonrasında Algül, Halıcı ve Duran'ın hayatını kaybettiği belirtilen açıklada, banka personeli Seda Duran'ın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanlığı'ndan Silahlı Saldırıya Adli ve İdari Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement