Adaletin temsilcileri Kızılay için kan verdi - Son Dakika
Güncel

Adaletin temsilcileri Kızılay için kan verdi

Adaletin temsilcileri Kızılay için kan verdi

Kızılay ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı etkinliğinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan başta olmak üzere çok sayıda savcı ve hakim kan verdi.

15.02.2017 15:30  Güncelleme: 15:31

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kızılay'ın ortaklaşa düzenlediği ''2. Geleneksel Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor'' etkinliği adliye içindeki Atrium Meydanı'nda başladı. 3 gün sürecek etkinlik kapsamında İstanbul Adalet Sarayı çalışanları ve avukatlar kan bağışında bulunacak. Etkinliğe, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, başsavcı vekilleri, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Tan ve Tuncay Kopuz ile Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi Kızılay Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım katıldı. Kızılay yetkilileri İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'a ve bugüne kadar Kızılay'a sürekli kan bağışında bulunan 5 kişiye plaket takdim etti.

Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Turunç, yaptığı açıklamada, ülkemizde kan toplama yetkisinin tamamen Kızılay'a ait olduğunu belirterek, "Kış mevsiminin ağır geçmesinden dolayı Ocak ayının başlarına doğru kan stoklarımızda azalma oldu. Genel başkanımızın bu konuyu paylaşmasından sonra halkımız duyarlılık gösterdi ve stokların artırılması için kan merkezlerine koştu. Böylece stoklarımızı riskli seviyeden yukarı çekmiş olduk. Burada düzenlenen etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ise "Başkanvekilimizin ön ayak olmasıyla adliye çalışanlarımız, personelimiz, vatandaşlarımızı böyle güzel bir kampanyaya ortak ettiği için teşekkür ediyoruz. Bütün personele böyle bir ihtiyaca cevap verebildikleri ve hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz"' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adaletin temsilcileri Kızılay için kan verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement