10 Dakikada İki Gasp Yaptı, Boynundaki Dövme Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

10 Dakikada İki Gasp Yaptı, Boynundaki Dövme Ele Verdi

10 Dakikada İki Gasp Yaptı, Boynundaki Dövme Ele Verdi

Adana'da 10'ar dakika arayla iki kişiden birini bıçaklayıp, diğerini ölüm tehdidiyle gasp ettiği iddia edilen 19 yaşındaki M. B. ile 29 yaşındaki B. Y., yakalanıp tutuklandı.

14.01.2015 12:16  Güncelleme: 12:44

Adana'da 10'ar dakika arayla iki kişiden birini bıçaklayıp, diğerini ölüm tehdidiyle cep telefonlarını gasp ettiği iddia edilen 19 yaşındaki Muhammet Bulut ile 29 yaşındaki Batuhan Yaman, yakalanıp tutuklandı.

CEP TELEFONUNU ALIP KAÇTI

İlk gasp olayı, merkez Seyhan İlçesi'nin Döşeme Mahallesi'ndeki Valilik binası önünde meydana geldi. İddiaya göre aşırı derecede alkollü olan Muhammet Bulut ile Batuhan Yaman, Suriye uyruklu 26 yaşındaki Mahmut Melehafcı'nın yanına yaklaşıp bıçağı çekerek para istedi. Melehafcı'nın üzerinde para bulamayan iki gaspçı, bu kez cep telefonunu almaya çalıştı. Direnen Suriyeli'yi bacağından yaralayan Bulut ile Yaman, cep telefonunu alıp kaçtı.

Bu olaydan 10 dakika sonra, gaspçılar ilk olayı gerçekleştirdikleri bölgenin 100 metre ilerisindeki Devlet Demiryolları Misafirhanesi'nin bulunduğu Atatürk Caddesi üzerinde yürüyen Mustafa Yurttaş'ın önünü kesti. Boğazına bıçağı dayayan iki zanlı, cep telefonunu alıp kayıplara karıştı. Ard arda meydana gelen iki gasp ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zanlıların eşkallerini alıp çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

BOYNUNDAKİ DÖVME YAKALATTI

Gasp Büro Amirliği ekipleri olayın meydana geldiği bölgede 10 gün boyunca çalışma yaptı. Polisin eşkalini belirlediği zanlılardan Muhammet Bulut'un boynunda dövme olduğunu anlaşıldı. Her iki zanlının da evlerini ve tespit eden polis, Muhammet Bulut ile Batuhan Yaman'ı, Kurtuluş Mahallesi'nde yeni bir gasp yapmak isterken suç üstü yakaladı. Polisin düzenlediği operasyonla yakalanan Bulut ile Yaman, polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti.Nitelikli yağma suçundan adliyeye sevk edilen 2 zanlı da tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Dakikada İki Gasp Yaptı, Boynundaki Dövme Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • suçsuz: susun onun suçu yokkkkkkkk 0 1 Yanıtla

Advertisement