Adana 'Baron ve Çetesi' Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana 'Baron ve Çetesi' Adliyeye Sevk Edildi

23.11.2017 15:35

'Baron ve çetesi' adliyeye sevk edildiADANA merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen, 'Karayel' operasyonunda aralarında kendisini, 'uyuşturucu baronu' olarak tanıtan Metin Ç.'nin bulunduğu 1'i kadın, 16 kişi adliyeye sevk edildi.

'Baron ve çetesi' adliyeye sevk edildi

ADANA merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen, 'Karayel' operasyonunda aralarında kendisini, 'uyuşturucu baronu' olarak tanıtan Metin Ç.'nin bulunduğu 1'i kadın, 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince Adana, Diyarbakır, Batman, İzmir ve Mersin'de 21 Kasım'da gerçekleştirilen Karayel ismi verilen operasyonda 21 kişi yakalandı. Zanlılardan 5'i savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, aralarında kendini 'Uyuşturucu baronu olarak tanıttığı .elirlenen Metin Ç.'nin de olduğu 1'i kadın 16 şüpheli Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, iki kilo 106 gram esrar, kuru sıkıdan bozma iki tabanca ve bunlara ait 11 mermi ele geçirilmişti. Şüphelilerden Metin Ç.'nin daha önce farklı iki tarihte bir ton 680 kilogram ve 480 kilogram esrar ele geçirilmesi olayının da zanlısı olduğu öne sürülmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 'Baron ve Çetesi' Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement