Adana'da Cinayet Zanlısı Kadın Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Cinayet Zanlısı Kadın Tutuklandı

Adana\'da Cinayet Zanlısı Kadın Tutuklandı

Adana’da ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu kadını kovalayıp bir evin giriş kapısında pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan genç kadın tutuklandı.

16.10.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu kadını kovalayıp bir evin giriş kapısında pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan genç kadın tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta 13 Ekim 2015 akşamı meydana geldi. Bir kadın yardım çığlıkları atarak sokakta kaçtıktan sonra bir evin bahçesine girdi. Bu sırada arkasından koşan pompalı tüfekli yüzü maskeli siyah giyinimli bir şahıs, kadını evin giriş kapısında pompalı tüfekle vurup kaçtı. Görgü tanıkları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık ekiplerinin kurtarmak için müdahale ettiği kadın hayatını kaybetti. Polis, ölen kadının barlarda konsomatris olarak çalışan Neriman Hügül (27) olduğunu belirledi. Yapılan incelemenin ardından Hügül'ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, Hügül'ün çalıştığı bir barda çıkan kavgada 8 Ağustos 2015 günü kendisiyle arkadaşlık eden İzzet Elmastaş'ın bar çıkışı öldürüldüğünü tespit etti. Polis, bu ölüm olayından Hügül ile aynı mahallede oturan Elmastaş'ın ailesinin Hügül'ü sorumlu tuttuğu, bu nedenle intikam yemini ettiği bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine İzzet Elmastaş'ın kız kardeşi L.E. annesi K.E. ile olayı görüp bilgi vermeyen anne kız N.T. ile Z.T.'yi gözaltına aldı. Sorgularının ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan L.E. 'Tasarlayarak adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Cinayet Zanlısı Kadın Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement