Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi

16.02.2024 14:27  Güncelleme: 14:45

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan Seyhan Devlet Hastanesi acil servisinde görevli bir doktor, hastaneye gelen bir hasta tarafından darbedildi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, hasta ile doktor arasında çıkan tartışma sonucunda hasta doktora yumruk attı. Olaya müdahale eden hastane polisi, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli, tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi. Doktorun darbedilmesi anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Adana'nın Seyhan ilçesindeki devlet hastanesi acil servisine giden bir şahıs, kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürerek doktora yumruk attı. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli psikolojik tedavi için hastaneye sevk edildi.

HASTANE POLİSİ AYIRDI

Seyhan Devlet Hastanesi acil servisine dün gelen Bekir G. (50), kendisiyle ilgilenmediğini ileri sürdüğü doktor H.D. (30) ile tartıştı. Tartışma sürerken Bekir G, doktor H.D'ye yumruk attı. Olaya, hastane polisi müdahale etti.

Polis merkezine götürülen şüpheli, tedavisi için Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Bekir G'nin tedavisi gözetim altında sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi - Son Dakika


Advertisement