Adana'da Öğretmenin Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaralanması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Öğretmenin Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaralanması

Adana\'da Öğretmenin Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaralanması
25.02.2008 17:10

Eğitim-bir-sen Adana 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Yakar ve Sendika Üyeleri, Geçtiğimiz Günlerde Bir İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısına Düzenlenen Bıçaklı Saldırıyı Yaptıkları Basın Açıklamasıyla Kınadı.

Eğitim-Bir-Sen Adana 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Yakar ve sendika üyeleri, geçtiğimiz günlerde bir ilköğretim okulu müdür yardımcısına düzenlenen bıçaklı saldırıyı yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.

Yakar, sendika üyeleriyle birlikte olayın meydana geldiği Celalettin Sayhan İlköğretim Okulu önünde yaptığı basın açıklamasında, okulun müdür yardımcısı Metin Balta'nın (35) okulda arkadaşlarıyla sürekli kavga ettiği belirtilen 8. sınıf öğrencisi H.D.'yi (15) odasına çağırarak uyarması sonrası, öğrencinin ağabeyi ve amcaları tarafından okul içerisinde bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandığını hatırlattı. Balta'nın hayati tehlikeyi atlattığını belirten Yakar, "Tüm varlığını çocuklarımızın daha iyi eğitim ve öğretim almasına adamış öğretmenimizin böyle bir saldırıya maruz kalması, eğitim çalışanlarını derinden yaralamıştır. Bu menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz" dedi.

Grup, açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

(FK-MT-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Öğretmenin Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaralanması - Son Dakika


Advertisement