Adana'da Kanalizasyon Çukurunda Başı Kesik Ceset Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Kanalizasyon Çukurunda Başı Kesik Ceset Bulundu

Adana\'da Kanalizasyon Çukurunda Başı Kesik Ceset Bulundu
18.03.2014 10:54  Güncelleme: 11:43

Adana'da Merkez Kavaklı Mahalle meydanında, bir kişinin, başı kesildikten sonra kanalizasyon çukuruna atılmış cesedi bulundu.

Adana Merkez Kavaklı Mahallesi meydanında, kanalizasyon çukurunda bir kişinin başı kesilmiş halde olan cesedi bulundu. Ceset çukurdan iş makinesi ve vidanjör yardımıyla çıkartılabildi.

1 YIL ÖNCE ARKADAŞININ YANINA GELDİ BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa'dan yaklaşık 1 yıl önce Adana'da arkadaşı A.Y.'nin yanına gelen Mehmet Emin Salmaş bir daha memleketine dönmedi.

AİLESİ POLİSE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Bunun üzerine Şanlıurfa'daki ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Ancak polis bir türlü Salmaş'ı bulamadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekibi, olayı araştırmaya başladı.

ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLÜP KANALİZASYON ÇUKURUNA ATILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Yapılan araştırmalar sonucunda Salmaş'ın arkadaşı tarafından öldürüldüğü, cesedin ise evin bahçesindeki kanalizasyon çukuruna atıldığı tespit edildi.

Polisler bu bilgiyi kesinleştirince şafak vakti operasyona başladı. Yapılan operasyonda A.Y. gözaltına alındı. Cesedin atıldığı ileri sürülen kanalizasyonun açılması için de iş makinesi çağrıldı. İş makinesi olay yerine gelerek önce bahçe duvarını yıkıp ardında kanalizasyon betonunu kaldırdı. Ancak kanalizasyonun içinde pis su olduğu için bu kez de ASKİ'den vidanjör çağrıldı. Bu arada cesedin ayaklarının görüldüğü tespit edildi. Vidanjör olay yerine gelerek kanalizasyon içindeki pis suyu çekti. Su çekilince vahşi cinayet ortaya çıktı.

BAŞI KESİLEREK ÇUKURA ATILMIŞ

Şahsın başının kesilerek bir poşet içine konulduğu görüldü. Salmaş'ın siyah poşet içindeki kafası dışarı çıkartılıp incelemeye alındı. Daha sonra ise ceset çıkartılamayınca iş makinesi yine devreye girdi. Kanalizasyon çukurunu iyice genişlettikten sonra ceset çıkartılabildi. Çıkartılan ceset torbaya konulurken, siyah poşet içindeki başı da ceset torbasına konuldu.

Bu arada polis, kanalizasyondan çıkan çamurda tırmık ve kürekle ceset parçası aradı. Ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

CİNAYETİN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, tüm bu olup bitenleri çevredeki vatandaşlar çocuklarını da getirerek film izler gibi izledi. Bazı çocukların ceset çıkartılırken korkuları yüzlerine yansıdı. Polis şimdi cinayetin sebebini araştırıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kanalizasyon Çukurunda Başı Kesik Ceset Bulundu - Son Dakika


Advertisement