Adana'daki Cinayete İlişkin Dava - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Cinayete İlişkin Dava

Adana\'daki Cinayete İlişkin Dava

Adana'da aralarında husumet bulunan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık ile kendisine yardımcı oldukları iddia edilen 3'ü tutuklu 6 akrabasının yargılanmasına başlandıAdana 6.

08.02.2017 12:45

Adana'da aralarında husumet bulunan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık ile kendisine yardımcı oldukları iddia edilen 3'ü tutuklu 6 akrabasının yargılanmasına başlandı

Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu akrabalar Tahsin, Mehmet Akif ve Mehmet Kılınç ile tutuksuz yargılanan Ersin, Fuat, Ahmet Kılınç ve T.K. ile avukatları katıldı.

Katil zanlısı Tahsin Kılınç savunmasında, maktulün kendisini birkaç kişi ile kaçırıp dövdüğünü, bundan dolayı aralarında husumet bulunduğunu ileri sürdü.

Olayın evinin önünde yaşandığını anlatan Kılınç, "Selçuk bana sürekli vuruyordu. Ben yere düşmüştüm. Bu esnada üzerimde taşıdığım açılır kapanır bıçağı çıkardım. Can havliyle bıçağı sallamaya başladım. Ancak kime değdiğini bilemiyorum. O sırada Selçuk'un yerde yattığını gördüm. Ben öldürme kastıyla hareket etmedim. Kendimi korumak amacıyla bıçağı salladım." ifadesini kullandı.

Diğer sanıklar ise olayla ilgilerinin olmadığını, yardım etmediklerini iddia etti.

Mahkeme heyeti, Tahsin Kılınç'ın tutukluluk halinin devamına, diğer tutuklu sanıklar Mehmet Akif ve Mehmet Kılınç'ın tahliyesini karar vererek duruşmayı erteledi.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 27 Kasım'da Tahsin Kılınç ile Selçuk Bahçe arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bahçe bıçaklanarak öldürülmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Cinayete İlişkin Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement