Adana - Gösterilerde Polise El Yapımı Bomba Attı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana - Gösterilerde Polise El Yapımı Bomba Attı

Adana - Gösterilerde Polise El Yapımı Bomba Attı
18.02.2016 12:21

Gösterilerde polise el yapımı bomba attı Adana'da bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin yıldönümünü bahane ederek polise molotofkokteyli ve el yapımı bomba atmak isteyen 19 yaşındaki E.Y. yakalandı.

Gösterilerde polise el yapımı bomba attı

Adana'da bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin yıldönümünü bahane ederek polise molotofkokteyli ve el yapımı bomba atmak isteyen 19 yaşındaki E.Y. yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde 16 Şubat'ta toplanan gruplar, Şakirpaşa Caddesi'ne barikat kurup yaya ve araç trafiğini de kapattı. Polis, eylemcileri dağıtmak amacıyla zırhlı araçlarla müdahale etti. Müdahale sırasında göstericilerin arasında bulunan E.Y., polise el yapımı bomba ve molotofkokteyli attı. Korsan gösteri düzenleyenler ara sokaklara girerek dağılırken, E.Y. ikinci molotofkokteylini atmak isterken ekiplerce suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan E.Y. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı. Daha önce de terör örgütü yandaşlığı ve sokak gösterilerine katıldığı iddiası ile işlem yapıldığı belirlenen E.Y., sevk edildiği mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Gösterilerde Polise El Yapımı Bomba Attı - Son Dakika


Advertisement