Adana İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1 Kişi Aranıyor İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1... - Son Dakika
Güncel

Adana İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1 Kişi Aranıyor İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1...

Adana İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1 Kişi Aranıyor İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1...

Adana'da iki grup arasındaki silahlı çatışmada seken kurşunla başından vurulan ilaç firması çalışanı 35 yaşındaki Edip Aksak'ın bir doktor arkadaşını almak için tıp merkezine gidince, kavganın ortasında kaldığı anlaşıldı.

25.02.2013 18:38

Adana'da iki grup arasındaki silahlı çatışmada seken kurşunla başından vurulan ilaç firması çalışanı 35 yaşındaki Edip Aksak'ın bir doktor arkadaşını almak için tıp merkezine gidince, kavganın ortasında kaldığı anlaşıldı. Aksak'ın ölümüyle ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, cinayet zanlısı aranıyor.

Olay, 22 Şubat'ta merkez Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde meydana geldi. Kıbrıs Caddesi üzerindeki özel bir tıp merkezinin önünde trafik kazasına karışan iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşünce seken kurşunlardan biri otomobiliyle tıp merkezinin otoparkından çıkan ilaç mümessili Edip Aksak'ın başına isabet etti. Ağır yaralanan Aksak, götürüldüğü Yüreğir Başkent Hastanesi'nde öldü. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, kavgaya karışan Hasan Boton, İbrahim Demircan ile Hüseyin Bolar'ı gözaltına alındı. 3 şüphelinin ifadesine göre olay şöyle yaşandı

İYİLİK İÇİN GELDİ CANINDAN OLDU

Aynı mahallede oturan Hasan Boton, Mahzun Kırtay ile İbrahim Demircan, otomobil ile giderken Savaş Lale'nin kullandığı motosiklete çarptı. Motosikletten düşen Lale, hafif yaralandı. Kırtay, Boton ve Demircan, Savaş Lale'yi Kıbrıs Caddesi üzerindeki özel bir tıp merkezine götürdü. Savaş Lale ayakta tedavi edilirken, kazayı haber alan ağabeyi İbrahim Lale de tıp merkezine geldi. İbrahim Lale, kardeşine çarpan sürücü İbrahim Demircan'ı tartakladı. Bu sırada arkadaşının tartaklanmasına hazmedemeyen Hasan Boton, arkadaşları Şehmuz Akay ile Hüseyin Bolar'ı çağırdı. Akay ve Bolar da olay yerine gelince iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Bu sırada hiçbir şeyden haberi olmayan ve tıp merkezine uzman bir doktor arkadaşını almaya gelen ilaç firmasında tanıtım temsilcisi olan Edip Aksak, otomobille parktan çıkarken seken bir kurşunla başından yaralandı. Aksak, götürüldüğü hastanede öldü.

Aksak'ın Şehmuz Akay'ın tabancasından çıkan kurşunla öldüğü belirlenirken, 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şehmuz Akay'ın yakalanması için ise çalışma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1 Kişi Aranıyor İlaç Mümessilinin Ölümünde 3 Gözaltı, 1... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement