Adana Mersin Eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Adana Mersin Eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz Gözaltında

Adana Mersin Eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz Gözaltında

Mersin eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz gözaltındaAdana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapısı (FETÖ PDY) soruşturması kapsamında, eski Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, gözaltına alındı.

11.10.2016 19:45

Mersin eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz gözaltında

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapısı (FETÖ PDY) soruşturması kapsamında, eski Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından elleri arkadan kelepçelenen Arif Öksüz, sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Arif Öksüz, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Neden gözaltına alındığını bilmediğini söyleyen Arif Öksüz, Ben Adil Öksüz'ü tanımam. Hemşerim de değil. Neden gözaltına alındığımı bilmiyorum, gidince göreceğiz dedi.

BATMAN'DAN MERSİN'E ATANMIŞTI

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi doğumlu Arif Öksüz, Uzun yıllar Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Şube Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Arif Öksüz, 2004 yılında 1'inci sınıf emniyet müdürü olarak Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu'na atandı. Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile bir yıl sonra Batman Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Öksüz, 17 Haziran 2009'da Mersin'e atandı. Arif Öksüz, 17 -25 Aralık operasyonları sonrasında 8 Haziran 2014'te merkeze alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Mersin Eski Emniyet Müdürü Arif Öksüz Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement