Adana Valisi Coş, Yeni Yıla Karakolda Girdi - Son Dakika
Güncel

Adana Valisi Coş, Yeni Yıla Karakolda Girdi

Adana Valisi Coş, Yeni Yıla Karakolda Girdi

Adana'da yılbaşı gecesi Vali Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş ile birlikte polis karakolunu ziyaret edip, 2013'ü polislerle birlikte karşıladı.

01.01.2013 11:17

Adana'da yılbaşı gecesi Vali Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş ile birlikte polis karakolunu ziyaret edip, 2013'ü polislerle birlikte karşıladı.

Çoş çifti ile Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, merkez Çukurova İlçesi'ndeki Fatih Polis Merkezi'ne gitti. Burada polislerin yeni yılını kutlayan Coş ve Gürkan, şube müdürleriyle asayiş değerlendirmelerinde de bulundu.

Vali Coş, vatandaşların gönül rahatlığıyla eğlenmeleri, huzur içinde sokaklarda dolaşmaları için polisin gece gündüz çalıştığını vurguladı. Coş, "Kentteki huzur ve güvenliği en üst düzeye çıkarmak için güvenlik güçlerimiz büyük çaba sarf ediyor. Diğer kurumlar bir hafta izin yapsa, belki çok büyük eksikliği hissedilmez. Ancak, polis teşkilatının bir hafta izin yapması büyük sorunları beraberinde getirir. Bu nedenle polisimiz yılbaşı, bayram fark etmeden çalışıyor. Polisin 24 saat tatilde olduğu bilinse suç işlemek isteyen ne kadar insan varsa hepsi ortalığa dökülür, amaçlarını gerçekleştirmeye çalışır. Bu nedenle güvenlik güçlerimiz fedakarlık arz eden, özveri isteyen bir görev yapıyorlar" diye konuştu.

SAHTE İÇKİYE DİKKAT ÇEKTİ

Yılbaşı öncesi sahte ve hileli içki satışına yönelik de tedbirler alındığını belirterek şunları söyledi:

"Vatandaşımız bize güvenerek alışveriş yapıyor, bize güvenerek eğleniyor. İlgili kuruluşlarla işbirliği halinde, tüm birimler denetimlerini yapıyorlar. Bu denetim çalışmalarında vatandaşlarımız da katkı sağlıyor. Bunun sonucunda geçtiğimiz günlerde çok sayıda sağlıksız şekilde üretilmiş alkollü içeçek ele geçirdik. Güvenlik güçlerimizin çalışması olmasaydı, vatandaş parasıyla zehir satın almış olacaktı. Biz her zaman vatandaşlarımızın devletin güvencesi altında yaşaması için çabalıyoruz."

Vali Coş ve eşi yeni yıla karakoldaki polislerle beraber girerken yeni yılın ilk dakikalarında polis telsizinden, ekiplerin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Valisi Coş, Yeni Yıla Karakolda Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement