Adanalı Kebapçıdan 1,5 Ton Et ile '2020' Süslemesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adanalı Kebapçıdan 1,5 Ton Et ile '2020' Süslemesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Adanalı kebapçıdan 1,5 ton et ile '2020' süslemesiAdana'nın her yıl 1 sene ileriden gittiğini iddia eden bir kebapçı, yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki et ve yağlarla, 'Hoş geldin 2020' yazısı yazarak lokantasını süsledi.

Adanalı kebapçıdan 1,5 ton et ile '2020' süslemesi

Adana'nın her yıl 1 sene ileriden gittiğini iddia eden bir kebapçı, yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki et ve yağlarla, 'Hoş geldin 2020' yazısı yazarak lokantasını süsledi.

Yüreğir ilçesinde kaburga lokantası işleten Yaşar Aydın, ilginç bir yönteme başvurarak lokantasında yılbaşı süslemesi yaptı. Yaklaşık 1,5 ton kuzu eti ve yağıyla 'Hoş geldin 2020' yazısı ve Türk bayrağı oluşturan Aydın, Biz Adanalılar olarak hep 1 yıl önden gidiyoruz. Herkese mutlu yıllar dedi. Aydın'ın ilginç kutlaması, sosyal medyada yankı buldu.

Kaynak: DHA