'Adidas Originals By Originals', Yaza hazır - Son Dakika
Güncel

'Adidas Originals By Originals', Yaza hazır

\'Adidas Originals By Originals\', Yaza hazır

Originals by Originals Koleksiyonu'ndaki; tekstil ürünleri ve ayakkabılar "her şey ikonik" sloganı ile her tasarımcının kendine özgü yorumlarını yansıtıyor.

06.06.2011 11:18  Güncelleme: 11:28

David Beckham ve James Bond'dan, ''Büyük Kaçış'' filminden ilham alan bir seri...

David Beckham ve James Bond'un tasarımlarında "The Great Escape" (Büyük Kaçış) filmindeki kıyafetlerin stilinden etkiler gözleniyor. Pamuklu kumaşlar ile İtalyan spor giyim modası ve klasik görünümlü Amerikan spor giyim tarzı karışımını sunan bir tarz ortaya çıkıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken ürünleri arasında, adidas logosu taşıyan klasik sweat pantolonların yanı sıra, İtalyan yününden klasik ceketlerden esinlenerek ve kapüşon ve fermuar eklenerek oluşturulan spor ceketler bulunuyor. 3 bant işlemeli ipek cep mendilleri ve koyu lacivert veya gri renkli takım pantolonu günlük giyim için ideal. Koleksiyonun tekstil ürünleri ile kombine edilebilecek ZX 800 DB ve üzerindeki L.F.O.D yani; 'Live fast or die''baskısıyla dikkat çeken ayakkabılar yeni sezonun gözdeleri olmaya aday.

Erkekler, Jeremy Scott ile askeri tarza hazır olsun

Jeremy Scott'ın, çok beğendiği klasik adidas silueti etrafında oluşturduğu eğlenceli ve esprili tasarımları ilk defa hem erkeklerin hem de kadınların ilgisini çekti. Koleksiyonda, grafik baskıların yanı sıra ''Firebird Track Suits'', ''French Fries'' ve ''Boot Stomp'' gibi bilinen tasarımlar öne çıkıyor.

Jeremy Scott'un kadınlar için de son derece feminen yorumları var

Serideki düğmeli elbise ve tamamlayıcısı düğmeli ceket kadınlara son derece feminen bir görünüm sağlarken, koleksiyonda dikkat çeken ürünlerin başında yer alıyor.

Kazuki'den sokak modasına, Japon gelenekleri ile harmanlanmış modern yorumlar

Seride, İngiliz müzisyen Ian Brown için, kendi yorumu alınarak hazırlanan ZX ADV spor ayakkabı, Kazuki'nin arkadaşı olan Japon çiçek sanatçısı Azuma'nın tasarımlarını yansıtan yaka kısmı çiçek desenleriyle süslü ceket ve baskılı t-shirtler dikkat çekiyor. Klasik Stan Smith'lerin bir Japon mücevher markası olan Jam Home Made işbirliği ile özel tasarım zımbalarla güncellenmiş versiyonu Kazuki tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Adidas Originals by Originals Koleksiyonu, farklı serilerin toplamı olarak 70 adete yakın ürünle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bu yaratıcı ortaklıkları, ürünler üzerindeki adidas Originals ve ilgili tasarımcıların logoları temsil ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Adidas Originals By Originals', Yaza hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement