Adıyaman'da koronavirüs denetimleri devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da koronavirüs denetimleri devam ediyor

Adıyaman'da koronavirüs denetimleri devam ediyorADIYAMAN'da, polisin koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı uygulamada kurallara uymayan 56 kişi ile 2 iş yerine ceza kesildi.

18.04.2020 17:47  Güncelleme: 11:18

Adıyaman'da koronavirüs denetimleri devam ediyor

ADIYAMAN'da, polisin koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı uygulamada kurallara uymayan 56 kişi ile 2 iş yerine ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin giriş çıkış noktaları ile kent merkezinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdürdü. Denetimlerde 20 yaş altı yasağına uymayan 37, sosyal mesafe kuralına uymayan 17, markette maske takmayan 1 kişiye, iş yeri kapatma saatlerine uymayan 2 iş yerine ve yüzde 50 taşıma kapasitesi kuralına uymayan 1 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi.

Adıyaman\'da koronavirüs denetimleri devam ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da koronavirüs denetimleri devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement