Adıyaman'da Kuyumcudan Hırsızlık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Kuyumcudan Hırsızlık

Adıyaman\'da Kuyumcudan Hırsızlık
24.10.2014 09:47  Güncelleme: 10:00

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kuyumcudan yüzük çalan kadın, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı.

Kahta ilçesinde bir kuyumcudan yüzük çalan kadın, güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerden kimlik tespiti yapılarak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Caddesi'nde bir kuyumcuya giren  D.A. (31) yüzük alma bahanesiyle kuyumcunun tezgaha bıraktığı yüzüklerden birini el çabukluğu ile çaldı.

D.A, bir süre yüzüklere baktıktan sonra birini satın alarak  kuyumcudan ayrıldı. İş yeri sahibi bir yüzüğün çalındığını ve yerine sahtesinin bırakıldığını fark ederek, durumu polise bildirdi.

Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin kimliğini belirleyen polis, kadının ilçede birkaç kuyumcudan daha hırsızlık yaptığını tespit etti.

Çalışma başlatan polis ekipleri. D.A'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, tutuklandı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kuyumcudan Hırsızlık - Son Dakika


Advertisement