Adli Tıp Önünde Gbt Gerginliği: 2 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Adli Tıp Önünde Gbt Gerginliği: 2 Gözaltı

Adli Tıp Önünde Gbt Gerginliği: 2 Gözaltı

Sultangazi'de karakola saldırı gerçekleştiren teröristin cenazesini almak üzere Adli Tıp Kurumu önüne gelen DHKP-C sempatizanı bir gruba polis GBT taraması yaptı.

13.09.2012 11:12

Sultangazi'de karakola saldırı gerçekleştiren teröristin cenazesini almak üzere Adli Tıp Kurumu önüne gelen DHKP-C sempatizanı bir gruba polis GBT taraması yaptı. Polis ile grup arasında kısa süreli arbede yaşanırken, polis aranma kararı olan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne bombalı saldırı gerçekleştiren terörist İbrahim Çuhadar'ın cenazesi dün Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Bu sabah DHKP-C sempatizanı bir grup Çuhadar'ın cenazesini almak üzere tekrar Adli Tıp Kurumu önüne geldi. Polis teröristin cenazesini bekleyen gruba Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Tarama sonrası polis grup içerisinde aranma kararı olan şahısları gözaltına almak istedi. Ancak grubun polise direnmesi sonucu grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Daha sonra polis grup içerisinden aranma kararı olan 2 kişiyi alarak emniyete götürdü.

Öte yandan, polis olası bir duruma karşı geniş güvenlik önlemleri alırken, grup Adli Tıp Kurumu karşısında beklemeye ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adli Tıp Önünde Gbt Gerginliği: 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement