Adliyede İntihar Girişimi Ceza Almasına Engel Olmadı - Son Dakika
Güncel

Adliyede İntihar Girişimi Ceza Almasına Engel Olmadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, adliye binasında intihar girişiminde bulunan hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17.02.2015 18:01

Antalya'nın Alanya ilçesinde, adliye binasında intihar girişiminde bulunan hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Alanya ilçesi Tosmur Mahallesi'nde iki mobilya mağazasına aynı gece giren hırsızlık zanlıları Çağrı A. (21), F.G. (17) ve Serdar U., buradan dizüstü bilgisayar, LCD televizyon ve 250 lira çaldı. Aynı gece aynı şirkete ait başka bir mağazaya da giren hırsızlık zanlıları çelik kasayı çaldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekiplerinin araştırması sonucu kısa sürede Çağrı A. ile F.G. yakalandı. Zanlıların çelik kasayı ormanlık alanda açtığı belirlendi. Kasa ile birlikte içinde bulunan bazı şirket evrakları ve kredi kartları da sahibine teslim edildi. Çalınan malzemeler ise hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası olduğu öne sürülen Serdar U.'nun evinde ele geçirildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİ İŞE YARAMADI

Zanlılardan Çağrı A. yakalanarak cezaevine gönderilirken, F.G. yaşının küçük olması nedeniyle denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı. Serdar U. ise dün Alanya Adliyesi'nde fare zehri içerek intihar girişiminde bulunmuştu. Serdar U., ikna edilerek intihar girişiminden vazgeçirilmiş, Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce yakalanarak önce ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne, sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Serdar U., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adliyede İntihar Girişimi Ceza Almasına Engel Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement