Adliyeye Geldi, 'Karımı Öldürdüm' Dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adliyeye Geldi, 'Karımı Öldürdüm' Dedi

02.07.2014 12:37

Erzurum’da eşini baltayla öldüren 81 yaşındaki şahıs, eşini öldürdükten sonra adliyeye giderek, "Ben karımı öldürdüm, nedenini sormayın” diyerek teslim oldu.

Erzurum'da eşini baltayla öldüren 81 yaşındaki şahıs, eşini öldürdükten sonra adliyeye giderek, "Ben karımı öldürdüm, nedenini sormayın" diyerek teslim oldu.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi'nde oturan 81 yaşındaki Ali K., tartıştığı eşi 79 yaşındaki Adalet K.'yı yatağında uyurken balta ile vurarak öldürdü. Cinayet olayı bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi Adalet K. ile sahur yemeğini yedikten sonra, bir süre uyuyan üç çocuk abası Ali K., Adalet K. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Balkonda bulunan baltayı eline alan Ali K., yatakta uyuyan eşine rastgele balta ile vurarak öldürdü.

Karısını öldürdükten sonra Erzurum Adalet Sarayına gelerek, "Ben karımı öldürdüm, nedenini sormayın" diyen Ali K., gözaltına alındı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adliyeye Geldi, 'Karımı Öldürdüm' Dedi - Son Dakika


Advertisement