Afyonkarahisar 21. Caz Festivali başladı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar 21. Caz Festivali başladı

AFYONKARAHİSAR Caz Festivali, 21'inci yılında yurt içinden ve dünyadan önemli caz sanatçılarını 28-30 Haziran tarihleri arasında ağırlıyor.

28.06.2021 23:36  Güncelleme: 23:58

AFYONKARAHİSAR Caz Festivali, 21'inci yılında yurt içinden ve dünyadan önemli caz sanatçılarını 28-30 Haziran tarihleri arasında ağırlıyor. Festivalin ilk gününde Çekya Prag'dan Lucia Bakaiova Kuartet konser verdi.

Afyonkarahisar Caz Festivali törenle başladı. Festivalin Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem açılış konuşmasında, katılan davetlilere teşekkür etti. Başkadem'den sonra söz alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, bir şehrin gelişirken sadece ekonomi ile gelişmediğine dikkat çekti. Serteser, "Kültürüyle, sanatıyla, sporuyla tamamı bir bütün. Hepsini bir bütünleştirebilirsek o zaman gelişimi sağlıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından ilk gün programında yer alan Çekya Prag'dan Lucia Bakaiova Kuartet'in konseri ile ilk gün tamamlandı.

Afyonkarahisar'daki festival, ABB Kent Orkestrası Kemal Günüç Dörtlüsü ve Solist Lucia Bakaiova kapanış konseri ile tamamlanacak. Sanatseverler festivalde, üç gün boyunca konserler ve söyleşilerde biraraya gelecek.


Afyonkarahisar 21. Caz Festivali başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar 21. Caz Festivali başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement