Afyonkarahisar - Tbmm Başkanı Şahin, Afyonkarahisar´Da - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar - Tbmm Başkanı Şahin, Afyonkarahisar´Da

Afyonkarahisar - Tbmm Başkanı Şahin, Afyonkarahisar´Da

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (iköpab) ve Avrupa Birliği (ab) Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu"nun Afyonkarahisar Anemon Termal Otel'de Düzenlenen Açılış Resepsiyonuna Katıldı.

23.09.2010 03:39

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve Avrupa Birliği (AB) Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu"nun Afyonkarahisar Anemon Termal Otel'de düzenlenen açılış resepsiyonuna katıldı.

Sempozyuma Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ile birlikte gelen TBMM Başkanı Şahin'i, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba, Ahmet Koca, Zekeriya Aslan, Halil Aydoğan ve bürokratlar karşıladı.

Resepsiyonda yerli ve yabancı parlamenterlerle sohbet eden Şahin, resepsiyon sonrası toplantının düzenleneceği salonu inceledi. Meclis Başkanı Şahin, daha sonra istirahat etmek üzere Korel Termal Otel'e gitti.

"Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve Avrupa Birliği (AB) Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu" bugün Anemon Termal Otel'de başlayacak ve 2 gün devam edecek. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sempozyumun açılış konuşmasına katılacak. Sempozyumun üçüncü günü ise yabancı ve yerli parlamenterler için kültür gezisi düzenlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar - Tbmm Başkanı Şahin, Afyonkarahisar´Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement