Ağır Yenilginin Faturası Masöre Kesildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağır Yenilginin Faturası Masöre Kesildi

Ağır Yenilginin Faturası Masöre Kesildi
25.12.2015 12:43

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da son dönemlerde alınan kötü sonuçların faturası personele kesildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un tüm imkanlara rağmen peş peşe aldığı yenilgilerden sonra teknik hocanın da değiştirilmesi işe yaramayınca bu kez üç futbolcu ile bir masör bir de fizyoterapist takımdan kovuldu.

Şanlıurfaspor, bir türlü talihsizliğini yenemedi. Peş peşe yaşanan mağlubiyetlerin ardından sürekli teknik hocaların işine son verilip yenisine umut bağlandı.

Bu kez hoca yeni olunca çare futbolcular ve masör ile fizyoterapisti göndermekte bulundu.

Bandırmaspor maçının hemen ardından üç futbolcu kadro dışı kaldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sarı Yeşilli ekipte Ahmet Arı, Youssef Yeşilmen ve Magique Judikal Gouly süresiz kadro dışı bırakıldı.

Karşılaşma sonrası toplanan yönetim kurulu, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'nun raporu doğrultusunda üç futbolcu ile Kulüp Masörü Kadir Kalendergil ve Fizyoperapist Mesut Buğday'ında kulüp ile ilişiğini kesti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ağır Yenilginin Faturası Masöre Kesildi - Son Dakika


Advertisement