Ağız Sağlığında En Temizine Terfi Edin - Son Dakika
Güncel

Ağız Sağlığında En Temizine Terfi Edin

Ağız Sağlığında En Temizine Terfi Edin

Oral-B Professional Care Triumph 5000 diş fırçası Oral B ve İpana tarafından en iyi ağız sağlığını sunmak için tasarlandı.

05.10.2012 13:35

Sıradan manuel diş fırçalarına göre %100'e kadar daha fazla plak temizliği sunan Oral-B Professional Care Triumph 5000 ile EN TEMİZİNE terfi edin

Oral-B ve İpana tüketici ve profesyonel ihtiyaçları karşılayacak en iyi çözümleri sunmak için kendi bilim adamları ve diş hekimliği bilimi ve uygulamaları konusunda uzmanlarla beraber ürünlerini geliştirmenin yollarını arıyor.

Yeni geliştirilen 3 boyutlu şarj edilebilir Oral-B Professional Care Triumph 5000 diş fırçası Oral B ve İpana tarafından en iyi ağız sağlığını sunmak için tasarlandı. Laboratuar ve klinik çalışmalarıyla kanıtlanmış başarıların ürünü olan 3 boyutlu titreşimli diş fırçası ile diş eti iltihaplarına ve plaklarına karşı savaşmak artık daha kolay. Oral B Triumph 5000, ulaşılması güç alanlarda %99.7'ye varan plak uzaklaştırma sunuyor.

Titreşim ve dönme teknolojisi ile 2 dakikada plaklara karşı yüksek etki ve üstün bir ağız sağlığı sunan Oral-B Professional Care Triumph 5000; pratik kullanımı ile diş fırçalama saatlerini keyifli hale getiriyor. Oral-B, 3 Boyutlu diş fırçası ile sadece güzel görüne gözalıcı beyazlıkta dişlere sahip olmakla kalmayacak aynı zamanda diş fırçalama alışkanlığınızı kökten değiştireceksiniz. 5 fırçalama modu bulunan (günlük temizlik, derinlemesine temizlik, hassas, cila ve masaj modları) elektrikli diş fırçası, ağzı 4 bölüme ayırarak fırçalamayı motive eden zamanlayıcısı ile dengeli fırçalamayı sağlıyor.

Bir diş fırçasının ilk tasarımından son üretimine kadar tüm teknoloji yolculuğunu daha üstün bir sağlık için gerçekleştiren İpana ve Oral-B, profesyonel ihtiyaçlara uygun bir tasarım geliştirirken daha sağlıklı bir diş için üstün performans sağlıyor. İpana 3 Boyutlu Beyazlık diş macununuzu diş fırçanızın üzerine sıkın ve sağlıklı ve beyaz bir gülümseme için 2 dakikalık keyfin tadına varın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağız Sağlığında En Temizine Terfi Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement