Ağrı'da 4 Nisan'da Çekildiği Belirtilen O Görüntü - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 4 Nisan'da Çekildiği Belirtilen O Görüntü

Ağrı\'da 4 Nisan\'da Çekildiği Belirtilen O Görüntü

Ağrı'da 4 Nisan'da çekildiği belirtilen o görüntü Ağrı'da 11 Nisan'da meydana gelen çatışmayla ilgili tartışmalar artarak devam ederken, 4 Nisan'da Öcalan'ın doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte çekildiği belirtilen bir görüntü basına yansıdı.

14.04.2015 20:56

Ağrı'da 4 Nisan'da çekildiği belirtilen o görüntü

Ağrı'da 11 Nisan'da meydana gelen çatışmayla ilgili tartışmalar artarak devam ederken, 4 Nisan'da Öcalan'ın doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte çekildiği belirtilen bir görüntü basına yansıdı. Uzaktan çekilen ve 4 Nisan'da Doğubayazıt'ın Güngören köyü, Kule mezrasında kaydedildiği ifade edilen görüntülerde, kürsüde konuşan kişinin PKK mensubu olduğu belirtildi. Görüntülerde kürsüden yapılan konuşmanın ardından, silah sesi de duyuluyor. Ağrı Valiliği bu etkinlikteki konuşmada bölge halkının bir partiye oy verilmesi yönünde tehdit edildiğini açıklamıştı.

Aynı tarihte Abdullah Öcalan'ın doğum günü nedeniyle, doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne bağlı Ömerli Mahallesi'ndeki evine binlerce kişi gelmiş, kardeşi Mehmet Öcalan'ın da katıldığı bir etkinlik düzenlenmişti. Bu etkinlikte güvenlik güçleri kalabalıktan uzakta tedbir almış, PKK ve Öcalan lehine konuşmalar yapılmış, herhangi bir gerginlik yaşanmamıştı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 4 Nisan'da Çekildiği Belirtilen O Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement