Ailesi İçin 'Cevizli Sucuk' Üretmeye Başladı, Şimdi Türkiye'ye Pazarlıyor - Son Dakika
Güncel

Ailesi İçin 'Cevizli Sucuk' Üretmeye Başladı, Şimdi Türkiye'ye Pazarlıyor

Ailesi İçin \'Cevizli Sucuk\' Üretmeye Başladı, Şimdi Türkiye\'ye Pazarlıyor

Kahramanmaraş'ta ailesinin ihtiyacı amacıyla başladığı cevizli sucuk üretimini genişleterek imalathane kuran 34 yaşındaki Ali Öztürk, yılda 250 ile 300 ton arasında üretim yapıyor.

30.01.2016 13:18

Kahramanmaraş'ta ailesinin ihtiyacı amacıyla başladığı cevizli sucuk üretimini genişleterek imalathane kuran 34 yaşındaki Ali Öztürk, yılda 250 ile 300 ton arasında üretim yapıyor. Öztürk, ürettiği cevizli sucuk tatlısının kilosunu 11 liradan birçok kente satışa sunuyor.

Merkez Onikişubat İlçesi'ne bağlı Baydemirli Mahallesi'nde yaşayan Ali Öztürk, ailesinin ihtiyacı için üzüm suyu ile cevizin birleşimiyle elde edilen cevizli sucuk tatlısını, kendisine gelen talepler üzerine açtığı imalathanede üretmeye başladı. İmalathanesinde yılda 250 ile 300 ton arasında cevizli sucuk üreten Ali Öztürk, ürünlerini Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Sivas ve Malatya'nın yanı sıra bir çok kentte satışa sunuyor. Ürettiği cevizli sucuğun kilosunu toptan olarak 11 liradan pazarlayan Ali Öztürk, satışa sunulan cevizli sucuk, özellikle kış aylarında tercih ediliyor.

Ali Öztürk, talepler üzerine kurduğu imalathanede üretim yaparak hacmi genişlettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Önceleri kimse bilmiyordu ancak duyuldukça talep gelmeye başladı. Biz de imalathane kurduk. Diyarbakır dahil tüm doğu kentlerine; Adana, Adıyaman, Gaziantep, Kayseri, Sivas ve Malatya gibi birçok kentte satış yapıyoruz. Ürünlerimizi kargoyla gönderiyoruz. Satışlarımız çok iyi. Şu anda yılda 250-300 ton arası üretim yapıyoruz. Bu ürün kışın daha çok rağbet görüyor." - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ailesi İçin 'Cevizli Sucuk' Üretmeye Başladı, Şimdi Türkiye'ye Pazarlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement