AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın Vefatı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın Vefatı

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal\'ın Vefatı

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uysal'ın vefatı, yakınları, sevenleri ve partililer arasında üzüntüye neden oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, taziye mesajında Uysal'a Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı dileklerini iletti.

31.12.2023 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı 31 yaşındaki Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kısa bir süre önce Atatürk Şehir Hastanesi'nde fıtık ameliyatı olan ve tedavisi evinde devam eden Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Uysal'ın vefatı, yakınları, sevenleri ve partililer arasında üzüntüye neden oldu.

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal Hayatını Kaybetti
Hüseyin Murat Uysal

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uysal için başsağlığı diledi. Erdoğan, sosyal medya hesabından, "AK Parti'mizin Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın kalp krizi sonucu vefat etmesinden büyük bir üzüntü duydum. Partimiz çatısı altında nice hizmetlerde bulunan Hüseyin kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum." paylaşımı yaptı.

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal Hayatını Kaybetti

"ACIMIZ BÜYÜK"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Acımız büyük. AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanımız, dava arkadaşımız Hüseyin Murat Uysal kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhum kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement