AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Osmangazi’de - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Osmangazi’de

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Osmangazi’de

Fahrettin Keskin, Hipodrom'daki Kahvaltının Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi'ni Ziyaret Etti

21.05.2011 11:51

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, seçim çalışmalarını Osmangazi'de sürdürdü. AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın Hipodrom'daki kahvaltılı toplantısına katılan Milletvekili Adayı Keskin, ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

Türkiye'nin çehresinin AK Parti iktidarı ile birlikte değiştiğini belirten Fahrettin Keskin, "Hastanelerdeki kuyrukları bitirdik… Emekli misin, çalışan mısın, Bağ-Kur'lu musun diye sorular sorulmuyor, istediğimiz hastanede sağlık hizmeti alıyoruz.

Hastanelerimizde kalite de yükseldi. Koğuş sistemi yerine banyosu olan, tertemiz odalarda kalıyor hastalarımız... Artık 'bıçak parası' gibi bir kavram kalmadı… İlaçlarımız artık çok ucuz, ilaç fiyatlarında yüzde 70'lere varan indirim yapıldı. Ben de eczacıyım, bütün meslektaşlarım AK Parti'ye kızıyor belki ama bu milletin menfaatine olan bir durumdu ve yapılması gerekliydi" dedi.

"AİLELER ARTIK KARA KARA DÜŞÜNMÜYOR"

AK Parti ile Türkiye'nin yollarının çok daha güzelleştiğini dile getiren Keskin, "Bölünmüş yollarla ulaşım daha da kolaylaştı. 2 saatte gittiğimiz bir yere artık 15-20 dakikada gidiyoruz. AK Parti eğitim alanında da büyük yatırımlar yaptı. Artık her okulda bilgisayar var, her okulda internet var… Derslik sayımız biz geldiğimizde kat kat arttı. Üniversitesi olmayan şehir kalmadı. Çocuğu üniversiteyi kazanan bir aile kara kara düşünürdü. Artık düşünmüyor. Çünkü bizler artık her öğrenciye 240 TL burs veriyoruz, eğer yurtta kalıyorsa 150 TL yemek parası veriyoruz" diye konuştu.

"BİR ENKAZ DEVRALDIK AMA…"

Ekonomik verilerin de AK Parti ile birlikte iyileştiğini hatırlatan Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, şunları söyledi:

"2002 öncesinde devlet ve ekonomi iyi yönetilemediği için krizler yaşadık, gecelik faizlerin üç-dört binlerde olduğu günleri yaşadık… Biz böyle bir enkazı devraldık. Bir de şimdi bakın ekonomik verilere… Yaşanan küresel ekonomik krizlerde bütün komşularımız zarar görürken bizim ülkemiz dimdik ayakta durmaya devam etti. Allah başımızdan eksik etmesin, bir Başbakanımız var, gururumuz, onurumuz… Mazlumların yanında bir Başbakanımız var… Yurtdışındaki Müslüman kardeş ülkelerimiz bile zor durumda kaldıklarında Başbakanımızdan, Türkiye'den yardım istiyorlar. Artık tüm dünya Başbakanımızın ağzından çıkacak sözleri takip ediyor."

SİVİL ANAYASA…

AK Parti olarak yeniden hizmete talip olduklarını söyleyen Fahrettin Keskin, şimdi de sadece 4 yılı değil, 2023'ü hedeflediklerini kaydetti. Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması için çalışacaklarını ifade eden Keskin, "Sivil bir anayasa yapacağız ve bu sivil anayasayı oluştururken, toplumun her kesiminin sorunlarını ve beklentilerini dinleyeceğiz. Onların da katılımlarını sağlayarak bir anayasa yapacağız" dedi.

Gazilerin sıkıntılarını da dinleyen Keskin, Türkiye'de yakalanan istikrar ortamının sürmesi için destek istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Osmangazi’de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement