AK Parti Bursa Olağan İl Kongresi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bursa Olağan İl Kongresi'ne Doğru

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Başbakanımız da burada hem Bursamıza hem Türkiye'ye hem de dünyaya önemli mesajlar verecek.

24.02.2018 15:04

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Başbakanımız da burada hem Bursamıza hem Türkiye'ye hem de dünyaya önemli mesajlar verecek." dedi.

İl başkanı Salman, yarın Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Bursa 6. Olağan İl Kongresi öncesi gazetecilere çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ı karşılamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Salman, "Başbakan Binali Yıldırım önce Hastane Meydan'ında vatandaşlarımıza hitap edecek. Sonrasında da bu salonda kongremizi yapacağız. Yaklaşık bir ay önce burada Cumhurbaşkanımızı ağırlamıştık. Yarın da Başbakanımızı ağırlayacağız. Başbakanımız 15.00-16.00 gibi teşrif edecekler. Kongremizi bitirdikten sonra Valilik, Belediye ziyareti ve akşama da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Merinos'taki yemeğine katılacak." diye konuştu.

Salman, tüm Bursalıları Tofaş Spor Salon'una ve Hastane Meydanı'na beklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Afrin operasyonu bir taraftan devam ediyor. Zannediyorum Başbakanımız da burada hem Bursamıza hem Türkiye'ye hem de Dünya'ya önemli mesajlar verecek. Biz de son hazırlıklarımızı gözden geçirmek adına yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla beraber bugün salonun teşrifatına bakıyoruz, çalışmaların son durumlarını takip ediyoruz. İnşallah bugün itibariyle çalışmalarımızı bitirip yarın da Başbakanımızı coşkuyla karşılamak adına hazır bekliyoruz."

AK Parti Bursa Olağan İl Kongresi\'ne Doğru
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Bursa Olağan İl Kongresi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement