AK Parti'de İnegöl Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de İnegöl Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday

AK Parti\'de İnegöl Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediye başkan aday adaylığının son gününde AK Parti'ye 7.aday olarak İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden emekli Muammer Akbulut başvurdu.

01.11.2013 17:49

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediye başkan aday adaylığının son gününde AK Parti'ye 7. aday olarak İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden emekli Muammer Akbulut başvurdu.

Başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye teslim eden Muammer Akbulut, "Sürprizler güzeldir. Sonunda da sürpriz olmasını ümit ediyorum. Kendime adaylık için yüzde bir şans veriyorum. Çeşitli kurumlarda görev yaptım. Son olarak İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Şefliği'nden emekli oldum. Yılların birikimi ile İnegöl'e mevcut bütçeyle daha iyi hizmet getirileceğine inanıyorum. Projelerim var. Bunları da paylaşacağım. Niyetim İnegöl'ü daha güzel bir yer haline getirmek. Şehrin üst yapısı güzel, ancak alt yapısı berbat. Ben de bu işleri yapmakta da ustayımdır. AK Parti rüzgarıyla İnegöl'ü daha modern bir şehir haline getirmek istiyorum. 1957 Erzurum doğumluyum. İlk, orta ve yüksekokulu Erzurum'da okudum. DSİ Erzurum'da, tarım makinaları fabrikası Ankara ve İnegöl Fen İşleri'nde çalıştım. Emekli oldum. 1980 öncesinde MHP ve ülkücü hareketin çeşitli kademelerinde görev yaptım. 1980 sonrası ise Büyük Birlik Partisi ile Alperenler teşkilatının kurucularındanım" dedi.

Konuşmaların ardından Muammer Akbulut, başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'de İnegöl Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement