AK Parti'de Kongre Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti'de Kongre Hazırlıkları Başladı

15.08.2014 16:20  Güncelleme: 16:24

AK Parti'de yeni Başbakan ve yeni Genel Başkanın belirleneceği 27 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kongre için hazırlıklar başladı.

AK Parti'de yeni Başbakan ve yeni Genel Başkan'ın belirleneceği 27 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kongre için hazırlıklar başladı. AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, başkanlığındaki bir grup, kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor salonunda çalışma başlattı. Hazırlıklar kapsamında, salondaki oturma düzeni belirlenmeye çalışılırken, alınacak güvenlik önlemleri de konuşuldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos seçimlerini kazanarak Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından MKYK'da 27 Ağustos'ta yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AK Parti'de Kongre Hazırlıkları Başladı - Son Dakika


Advertisement