AK Parti'den "Evrak Hırsızı Bekleme Kampı" Çadırı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den "Evrak Hırsızı Bekleme Kampı" Çadırı

AK Parti\'den "Evrak Hırsızı Bekleme Kampı" Çadırı

AK Parti Antalya Gençlik Kolları, evrak yakılmasını önlemek amacıyla belediye binası önüne "Evrak Hırsızı Bekleme Kampı" isimli çadır kurdu.

03.04.2014 01:01  Güncelleme: 12:04

AK Parti Antalya Gençlik Kolları, evrak yakılmasını önlemek amacıyla büyükşehir belediye binası önüne "Evrak Hırsızı Bekleme Kampı" isimli çadır kurdu.

AK Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'in, belediyenin Boğaçayı'ndaki üretim tesisinde evrak yakıldığını tespit ettiğini hatırlattı.

Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne geldiklerini ve burada da iki çöp kamyonuna atılmış evrak bulduklarını iddia eden Bozdemir, şöyle konuştu:

"İnşallah yarın itibarıyla seçim kurulundan mazbatamızı alacağız. Burada usulsüzlüklerini, yolsuzluklarını bir şekilde örtmeye çalışan eski belediye başkanı var. Biz de buna karşı en azından burada bekleme kararı aldık. Arkadaşlarımızla, görev teslimi yapılana kadar burada bekleyeceğiz. Kurduğumuz çadıra 'Hırsız Bekleme Kampı' adını koyduk. Çünkü bugüne kadar AK Parti'lileri 'hırsız' diye lanse ettiler. Tabii öyle bir şey yok. Allah'a şükür hiçbir zaman hırsızlık yapmadık. Hırsızlık yapmış olsaydık, Antalya'ya ve Türkiye'ye bu kadar hizmet gelmezdi."

Bu arada çadırda çok sayıda gençlik kolları üyesinin beklediği görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den 'Evrak Hırsızı Bekleme Kampı' Çadırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement