AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

10.01.2015 15:39  Güncelleme: 15:48

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, partililerle birlikte düzenlediği basın toplantısında, İl Kongresi'nde il başkanlığından ayrılacağını ve milletvekili adaylığı için başvuracağını söyledi. 25 aydır Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanlığı'nı yürüttüğünü söyleyen Altaç, çözüm sürecinde başarılı bir görev yaptıklarını kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla 25 Ocak'ta yapılacak olan İl Kongresi için teşkilat olarak tüm hazırlıklarının tamamladığını belirten Aydın Altaç, şunları söyledi:

"Bütün bu çalışmaların sonunda yaptığım görüşmeler neticesinde ben 25 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz kongrede il başkanlığına aday olmayacağım. 25 Ocak itibariyle saat 11.00'e kadar yapacağımız kongreden sonra genel merkezimizin belirleyeceği ve takdir edeceği arkadaşımızla yolumuza devam etmemizin parti menfaatleri ve geleceği açısından hayırlı olur kanaatiyle ben 25 Ocak'ta görevi devretme kararı aldım. Kısmet olursa 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımızın başkanlığında oluşacak kurul ya da ilgili merciler kararını verecektir. Ancak aday olsak da olmasak da listede olsak da olmasak da biz bu partinin iktidardaki kalıcı durumunun devam etmesi için 2023'e kadar bu ülkede iktidar olarak, 2053 ve 2071 hedeflerinin yakalanması için bu partinin saflarında mücadele edeceğiz. Bizim için hiçbir şekilde aday olmak, listede olmak ya da milletvekili olmak önemli değildir. Bizim için önemli olan AK Parti' de siyaset yapmak. Bizim için önemli olan AK Parti kadroları içersinde olmak." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement