AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Aman Gençlerimiz Uyanık Olun' - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Aman Gençlerimiz Uyanık Olun'

AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Numan Kurtulmuş \'Aman Gençlerimiz Uyanık Olun\'

Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bir dizi program için geldiği Sakarya'nın Hendek ilçesinde geçtiğimiz gece Okmeydanı'nda Soma'da yaşanan faciayı protesto etmek için toplanan bir grupla polis arasında çıkan ve 1 kişinin ölümü, 10 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

23.05.2014 16:50

Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bir dizi program için geldiği Sakarya'nın Hendek ilçesinde geçtiğimiz gece Okmeydanı'nda Soma'da yaşanan faciayı protesto etmek için toplanan bir grupla polis arasında çıkan ve 1 kişinin ölümü, 10 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

'OLAYLAR HALKIN MENFAATİNE SONUÇLANMAMIŞTIR'

Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, bu tür sokak olaylarıyla Türkiye'yi hizaya sokmaya çalışan kişilerin olduğunu belirterek, yaşanan olayların bugüne kadar hiç bir şekilde halkın menfaatiyle sonuçlanmadığını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü

Uzunca bir süredir, sokak olaylarıyla Türkiye'yi hizaya sokmaya çalışan, terbiye etmek isteyen bir takım çevreler var. Sert bir üslupla sokaklara çıkan, sokak eylemlerinde kullanılan gençler olduğunu biliyoruz. Şunu biliyoruz ki sokak olayları bugüne kadar hiçbir şekilde halkın menfaatlerine sonuçlanmamıştır

'AMAN GENÇLERİMİZ UYANIK OLSUN'

Yaşanan sokak olaylarıyla halkın birbiriyle kışkırtılmaya çalışıldığını öne süren Kurtulmuş, yaşanan olaylara karşı gençlerin uyanık davranması gerektiğine dikkat çekerek,Biz özellikle gençlerimizi uyarıyoruz, aman dikkat edin. Bizlerin geçmiş dönemlerde yaşadığımız yanlışlara, Türkiye'nin düştüğü yanlışlara bizim gençlerimiz düşmesin. Evet protestolarınızı yapın. Sokağa çıkın. Beğenmediğiniz hususlar varsa tabiki bunu dile getirmek demokratik hakkıdır herkesin. Herkes sokağa çıksın söylesin ama Allah aşkına bir protesto da molotof kokteylinin ne işi var. Bir gösteride el bombasının ne işi var. Bir polis araçlarını tahrip edilmesinin ne işi var Aman gençlerimiz uyanık olsun, bu oyuna milletimiz gelmesin. şeklinde konuştu. OKMEYDANI'NDAKİ ÖLÜM

Yaşanan olayların bir takım kişilerin kışkırtmasıyla meydana gelmiş olabileceğini aktaran Kurtulmuş, bir vatandaşın ölümüyle sonuçlanan olayın tamamıyla aydınlatılacağını söyledi. Konuyla ilgili yanlış bir durumun olması halinde tüm hakikatin ortaya çıkarılacağını belirten Kurtulmuş sözlerini şöyle sürdürdü Okmeydanı'ndaki hayatını kaybeden yurttaşımızla ilgili kimin silahından bu çıktıysa, hakikaten burada bir yanlışlık varsa bunların asla üstünün örtülmeyeceği, bunların hakikatinin ortaya çıkarılacağından da milletimiz emin olsun.

'SURİYE'DEKİ ELİ KANLI REJİM ASLA DEVAM EDEMEZ'

Suriye'deki Esat yönetiminin yaptığı iddia edilen işkencelerle ilgili fotoğrafın Anadolu Ajansı(AA) tarafından servis edilmesi ve Suriye'de yaşanan iç savaşla ilgili sorulan soruları yanıtlayan Kurtulmuş,Bu fotoğrafların uzun süredir basınında yayınlanmış olmasına rağmen, maalesef çok anlamsız ve insanların kanını donduracak bir duyarsızlık sergileniyor. Dünyanın hiçbir yerinde hiç bir yönetim bu kadar halkına karşın bir soykırım içerisinde olmamıştır. Gaz bombaları, varil bombaları her türlü silahlarla kendi halkına karşı yıllardır süren katliamlarla karşı karşıyayız. İnsanlar yok ediliyor. Suriye halkı kimi iktidara getirmek isrtiyorsa buyursun getirsin ama Suriye'de bu eli kanlı rejim asla devam edemez diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA ATIFTA BULUNDU

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Aman Gençlerimiz Uyanık Olun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement