AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Vezirköprü Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

15.01.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Vezirköprü Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Atatürk İş Merkezi Konferans Salonundaki toplantıda, tek başına iktidar ile partilerinin ülkeye hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Kunduz ormanlarına yapılacak Kunduz Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulunan Doğan, "Bu spor kompleksini bütün spor dallarında milli sporcular kullanacak. Vezirköprü bu proje ile büyük yol kat edecek. Yaklaşık 50 milyon liraya mal olacak tesis bölge ekonomisine de katkı sağlayacak" dedi.

Havza-Vezirköprü karayolunun iyileştirilmesi proje ihalesinin yapıldığını bildiren Doğan, yaz aylarına kadar projenin tamamlanıp 2017 yatırımlarına dahil edileceğini kaydetti.

İlçede Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulu bina inşaatlarının devam ettiğini, bu projelerin toplam bedelinin 31 milyon lira olduğunu anlatan Doğan, "Huzurevi maalesef bugüne kadar yapılamadı. Bundan sonra işlemlerini kaymakamlık devraldı. Biz de Ankara'ya gittiğimizde konuyu Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan'a ilettik. Kendisi dosyanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına iletildiğini, yakından takip ettiğini söyledi. İnşallah Vezirköprü Huzurevi sorununu da ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanlığı İlçe Koordinatörü Mustafa Semizoğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement