AK Parti Karatay Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.
Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Aziziye kültür Merkezi'ndeki kongrede, yeni dönemde Karatay'da ayak basmadık yer bırakmayacaklarını söyledi.
Göreve geldikleri günden bu yana çok farklı alanlarda çalışmalar yürüttüklerini belirten Çelik, Gazze, Doğu Türkistan, Rabia gibi anlam ifade eden mücadelelerin yanında yer aldıklarını ifade etti.
Karatay'da gençliğin dinamizminden faydalanarak sokağın nabzını yakalamayı başardıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti:
"30 kişilik yönetimimizin yanında yeni birimler kurarak sayıca artış sağladık. Sahaya çıktığımız zaman çok hızlı ve sonuç odaklı hareket etmeyi başardık. Yeni dönemde de eski hatalarımızı düzeltip daha mükemmeliyetçi çalışmalar yürütmeye gayret edeceğiz. Gençlik Kolları, AK Parti iktidarıyla değer buldu. Gençlik Kollarını sadece bayrak asan, çay dağıtan elemanlar olarak gören zihniyet, AK Parti sayesinde değişti. Gençliğe güvenerek yol açan, sorumluluk veren değerli büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Karatay Gençlik Kolları Başkanlığını yeni dönemde de bana layık gören AK Parti ailesine teşekkür ediyorum."
Programın sonunda delegeler oy verme işlemine geçti. Yapılan oylamanın ardından AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Muhammed Said Çelik seçildi.
Son Dakika › Güncel › AK Parti Karatay Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?