AK Parti Milletvekili Şimşek, Malazgirt'teki Kadınları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Şimşek, Malazgirt'teki Kadınları Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Şimşek, Malazgirt\'teki Kadınları Ziyaret Etti

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt ilçesinde Aile Destek Merkezi'nde ziyaret ettiği kadınların gününü kutladı. Şimşek, yaptığı konuşmada, Kadınlar Günü'nün inançları gereği bir gün değil her gün olduğunu söyledi. Kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi noktasında hükümet olarak gayret gösterdiklerini belirten Şimşek, kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

08.03.2024 15:21  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Malazgirt ilçesinde Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) ziyaret ettiği kadınların gününü kutladı.

Kadınlarla bir araya gelen Şimşek, yaptığı konuşmada, Kadınlar Günü'nün inançları gereği bir gün değil her gün olduğunu söyledi.

Şimşek, "Bizim için her zaman değerlisiniz. Yapılan yasal düzenlemeyle kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi noktasında hükümet olarak da parti olarak da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tekrar herkesin gününü ayrı ayrı kutluyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Şimşek, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın ve AK Parti İl Başkanı Melik Emre, kadınlara karanfil dağıtarak, günlerini kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Şimşek, Malazgirt'teki Kadınları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement