AK Partili Başkanın Kuzeni Boğazı Kesilerek Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Partili Başkanın Kuzeni Boğazı Kesilerek Öldürüldü

AK Partili Başkanın Kuzeni Boğazı Kesilerek Öldürüldü
06.07.2014 19:19  Güncelleme: 20:15

AK Partili İlçe Başkanı Raşit Yıldırım'ın akrabası Mehmet Bellek, Aydın'ın Buharent İlçesi'nde, şişlenmiş ve boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Aydın'ın Buharent İlçesi'nde, falçatayla boğazı kesilmiş ve göğsü ile omuzlarından şişlenmiş halde yeni kurduğu su popmasının yanında cesedi bulunan Mehmet Bellek'in akrabası Ak Partili İlçe Başkanı Raşit Yıldırım, "Biraz hareketli biriydi, ancak kimseye zararı yoktu. Ben olayı duyar duymaz gittim. Katil ya da katilleriyle bir süre boğuşmuş. İçeride de kan izleri var, ancak cesedi dışarıda bulundu. Bundan sonra iş emniyet güçlerinde. Onlar bu cinayeti aydınlatacaktır" dedi.

YILDIRIM: BİRAZ HAREKETLİ BİRİYDİ

Öte yandan, Bellek'in son günlerde hızlı bir gece yaşantısı olduğu, içkili müzikhollerde zaman geçirdiği öğrendi. Bellek'in yakınlarına, biri tarafından takip edildiğini söylediği, ancak polis ya da jandarmaya herhangi bir başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Başkanın Kuzeni Boğazı Kesilerek Öldürüldü - Son Dakika


Advertisement