Ak Partili Gençler 'İstişare Kampı'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Gençler 'İstişare Kampı'nda Buluştu

Ak Partili Gençler \'İstişare Kampı\'nda Buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, "Geçmişte 6 ay sonrasını düşünemeyen milletimiz, şimdi 15 yıl sonrasının planlamasını yapıyor" dedi.

15.09.2012 15:24

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, "Geçmişte 6 ay sonrasını düşünemeyen milletimiz, şimdi 15 yıl sonrasının planlamasını yapıyor" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanları İstişare Kampı, Adana'nın Karataş ilçesindeki bir butik otelde gerçekleşti. İstişare toplantısına yurt genelinden gençlik kolları üniversite başkanları katıldı.

Burada konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, Başbakan Erdoğan'ın ve AK Parti'nin çalışmalarından bahsetti. Çubukçu, "Partimiz, Türkiye'nin çehresini son 10 yılda öyle bir değiştirdi ki; 6 ay sonrasını göremeyen vatandaş, şimdi 10 sene, 15 sene sonrasını hayal edebiliyor ve plan kurabiliyor" diye konuştu.

Geçmişte vatandaşların ellerinden 'söz söyleme' yetkisinin alındığı dönemlerin olduğunu belirten Çubukçu, "Birkaç inanmış adam olarak 2001 yılında atılan tohumlar üzerine basılan bir tabirimiz vardı. Bizi millet getirir, millet götürür. İşte biz bu doğru yol üzerinde olan ve olacağı için de bütün seçimlerde oy oranımızı arttırarak geçirmiş bir partinin gençlik kollarıyız" şeklinde konuştu.

Çubukçu, AK Parti'nin kendi içerisindeki çalışmalarında, en fedakar ve en enerjik yapının gençlik kolları olduğunu vurgulayarak, Başbakan Erdoğan'ın görmek istediği gençleri bünyesinde barındırdıklarını kaydetti.

Çubukçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gençliğe verilen önemin Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir emsalini yaşıyoruz. AK Parti olarak konuşmak gerekirse, partisinin mahrem toplantılarına dahi giren, orada söz söyleyen, orada gençliğin seslerini duyuran, orada fikrini beyan eden, oraya dinamizm getiren gençlik kolları başkanlarına sahibiz. Bugün seçilme yaşını 30'dan 25'e çeken yine AK Parti iktidarı olmuştur ve genel başkanımız şunun da altını çizmiştir; 'Seçmek, seçilmekten zordur. Çünkü seçmek bir irade beyanıdır.' Seçme yaşımız 18, seçilme yaşımız ise 25 olduğu için genel başkanımız bunun düzenlemesinin de yapılacağını söyledi. Bu gelişme de inşallah bizim iktidarımıza nasip olur. İşte böylesine önü açılan, böylesine güvenilen, böylesine çalışın okuyun, istişare edin ve hayata geçirin denilen bir gençliğiz."

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. İstişare toplantısına Çubukçu'nun yanı sıra, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Gençler 'İstişare Kampı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement